Aura lezing

Elk mens bezit een gevoelig en kleurrijk energetisch netwerk, wil jij ook meer weten over de jouwe? Doe dan een analyse bij Paulien en Arturo van Aura Your Day.

 Paulien en Arturo zijn zaterdag 12 december de hele dag bij Clehiham Yoga om Aura lezingen te geven. Je kunt je opgeven bij Soon Ja of Olivier.

Het woord ‘aura’ komt van het Griekse aura dat ‘briesje’ betekent. In het Sanskriet wordt dit het veld van verfijnde energie kosha’s (lichaamshulzen) in en om je lichaam genoemd. In de moderne complementaire geneeskunde spreken we van het biomagnetische energieveld of de aura.
Dit energieveld staat in verbinding en in wisselwerking met de zeven belangrijkste energiecentra in je lichaam, ook wel chakra’s genoemd.

Chakra’s zitten op belangrijke punten in je (subtiele) lichaam, namelijk daar waar de zenuwknopen en de endocriene klieren (die hormonen aanmaken) zich bevinden. De werking van de chakra’s heeft daardoor niet alleen invloed op je fysieke lichaam, maar ook op je emotionele en spirituele lichaam en heeft  invloed op wie je bent, wat je voelt en denkt op dit moment in je leven. Onbalans leidt tot verlies van vitaliteit, waardoor het energieveld verzwakt raakt.
Bij de aura- en chakra kleurenanalyse meet gespecialiseerde (biofeedback-) apparatuur dit gevoelige en kleurrijke netwerk van energetische activiteit in je lichaam. Hierdoor kan er van jou belangrijke fysiologische informatie verzameld worden die zorgt voor een persoonlijke analyse. Je krijgt daardoor meer duidelijkheid over je energiebalans, hoe je eigen energie stroomt en waar er wellicht energieblokkades en/of overactiviteit plaatsvindt. Je zult tijdens de individuele analyse ook ontdekken uit welke kleuren jouw energieveld (of aura) bestaat en meer inzicht krijgen in je persoonlijkheid. Ook kom je meer te weten over de werking van jouw chakra’s zodat je daarna aan de slag kan om deze meer in balans te brengen.
Na de analyse krijg je een uitgebreid en persoonlijk rapport mee naar huis waar de metingen in staan, inclusief aurafoto. Ook krijg je persoonlijk advies met yoga en meditatietips voor je energiehuishouding.
Wil jij meer weten over je energetische lichaam, je persoonlijkheid en kleur? Huidige staat van zijn? Of ben je gewoon nieuwsgierig?

Maak een afspraak op zaterdag 12 december 2015. 
Boek je sessie dmv een mail naar Soon Ja met een voorstel voor een tijdstip.

Kosten?
Individuele sessie van +/- 30 minuten = € 35,-

Kijk ook op onze website voor meer info: www.aurayourday.com

aura